Translate

fredag 4 mars 2011

Att vända baksidan till

Baksidan av  bordstabletten  är från en  återanvänd gardin ,en gåva av någon som tröttnat på den.
Tycker   inte  man alltid  behöver  köpa nya tyger till baksidor.

6 kommentarer:

 1. Vilket vackert tyg.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Håller med 100% - jag använder allra mest hemvävda lakan, de är av hög kvalitet och har hållit i mer än 50 år, så de håller nog som baksidor också. Faktiskt är de flesta praktiskt taget oanvända ...

  SvaraRadera
 3. Återvinning är alltid bra. Jag har köpt gardiner på Pingstkyrkans second hand och det duger bra tycker jag.
  Majsan

  SvaraRadera
 4. Det var ju jättebra. Själv har jag lite svårt att använda gamla saker, även till baksidor. Men nu ska det bli ändring på det!!!!!
  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 5. Måste skriva till dig någonstans! När det gäller frihandsquiltning är mitt bästa grundtips att du först ritar mönstret, om och om igen med en penna utan att lyfta den från papperet, i en lagom quiltningstakt, d.v.s. inte alls fort utan mer i en jämn lunk. Efter ett tag sitter quiltningen i benmärgen, för så smart funkar vi, och då är det bara för dig att börja sy. Men - obs - jag har quiltat fritt och vilt i många år vid det här laget, och träning ger färdighet! Jag tycker inte om att rita mönstret alls på quilten, då blir jag störd. Men på papper är det perfekt, och kan göras när som helst (tråkiga möten, på toa (!), när man sitter i telefonen o.s.v.

  SvaraRadera
 6. Hej Marianne!
  Filmen ligger kvar på zoomin.
  http://skylthaxan.zoomin.se/A113651
  Jag har kurs i frihandskviltning i Tortuna nu i mars. http://squarelizonline.com/Massor_Kursprogram.html scrollar du ner en bit på sidan ser du det.
  Kvilta på!/Sussie

  SvaraRadera