Translate

måndag 26 mars 2012

DOM TOG MIN LYXSWIT

Så sitter jag här vid datorn igen, det trodde jag inte. Infann mig kl 7 i morse med tom mage på sjukhuset. Rummet upptaget, förstår att någon behöver det bättre.Vet vad man längtar efter en säng när man suttit på akuten. och inte mår bra.


Kl 11 inget händer sen kommer killen som skött mina elektroder tidigare när jag var under uppsikt. och berättar att dom missat sända remissen för akutundersökning, han vet inte hur det  blir Klandrar inte honom han skriver inga remisser. Han var toppen att sköta om mig.

Efter 12 kommer  en läkare jag döper  honom till dr Yxskaft?? Vet tydligen inget. Säger att jag får åka hem.Blir kallad  om c:a en månad. Finns ingen akut tid Jag påpekade att dom missat remissen  Han såg lite snopen ut att jag visste det.Dom hade tagit blodtrycket och det var helt OK.Jag fick påpeka det, han tyckte det var bra Tydligt att jag skulle gå. 
 Undrade ska jag inte ha  mina mediciner. Har Du haft mediciner?
Upplyste doktor ?????  att jag fått järnmedicin  för  låg blodvärde, då hjärtat inte fick nog med syre. plus blodtrycksmedicin .


 Han sa jag ska kolla, kom tillbaka och meddelade att recepten nu fanns på apoteket Och jag fick komma tillbaka om jag blev dålig igen. Goddag  dr.Yxskaft  Kolla patientjournalen innan och snacka  mediciner med mig det var mitt jobb,