Translate

måndag 14 november 2011

Spishandukar och affärsrunda                      Några av spishandukarna jag sytt i helgen.


 Tog en tur  till vårt nya affärscentrum,där IKEA  har en ny butik.
2 våningar.
 Testade deras omtalade  köttbullar. Var väl helt OK.
Men några spontana besök blir det nog inte.För att komma till kassorna en tripp igenom hela lagret Så jobbigt och trist.
 Mellan IKEA och City Gross ett  flertal affärer.Det mesta gammal skåpmat Ni vet HM  .Lindex  kända Skoaffärer  Sportaffärer Läst att det skulle vara en tygaffär Olssons . Frågade efter quilttyger hittade ett  brunt rätt fint annars var dom murriga.
Nu tänker Ni vad grinig hon är,men inte det finns  något som är bra med det nya affärscentrum. City Gross en toppenaffär  Urless på ICA MAXI butikerna


Ha det gott.7 kommentarer:

 1. Nej, jag tänkte inte att du var grinig!
  Att gå i affärer är bland det tråkigaste jag vet!
  Tyg-, garn- eller bokaffärer är väl de enda som är kul att vara i!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det är väl typisk IKEA att man måste gå genom hela affären för att komma till kassan - och likadant är det i många andra affären också. De har en labyrint att ta sig igenom utan genvägar.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Du får tänka på oss som har 11 mil till närmaste ICA Maxi och 17 mil till IKEA. Jag skulle vara så lycklig om de fanns i min närhet. Fast det är ju roligt att ta sig en utflykt till Sundsvall också att ta en heldag på IKEA och Birsta city......börsen behöver dock vara full för att det ska vara riktigt roligt.
  Jag saknar också en quiltbutik och en vanlig tygbutik med sytillbehör. Det verkar inte finnas någon som vågar starta en liten trevlig butik i min stad

  SvaraRadera
 4. Maggi. Jag har full förståelse att landsbygden utarmas att det är ett problem.
  Tre mil härifrån finns Mia´s quiltbod där finns allt man kan tänka av quilttyger m.m. Det är en lagom utflyckt dit.
  Ha det bra!
  Marianne

  SvaraRadera
 5. Fina spishanddukar!
  På "våran" IKEA i Karlstad, där har vi genvägar så att man kan komma snabbt till kassan. Oftast när jag ska ha bara nån enstaka grej, då letar jag upp alla genvägar så att det går snabbt. Sen är det ju dessa förbaskade kassor, som är såååååå svårt att ha öppna. Två kassor kanske de har öppna och då spelar det ingen roll hur långa köer det är.
  Va nära du har till din quiltaffär....jag har ca 11 mil till min....men det är det värt:)))))
  massa kramar, Gunilla

  SvaraRadera
 6. Gunilla.
  IKEA butiken är ny får väl försöka hitta genvägar. Det är mest bomullstyget DITTE jag vill handla på IKEA. Ibland slinker något annat med.
  Ser ut att bli en fin dag.
  Kram
  Marianne

  SvaraRadera
 7. Jag håller med om tanken på de saknade genvägarna... det borde kunna finnas nån sån. De skulle nog vinna kunder på det... tror jag!
  Spishanddukarna är jättefina!!
  Kram

  SvaraRadera