Translate

måndag 21 januari 2013

NYA MUGGMATTOR


Sytt lite nya muggmattor  i crazy teknik som jag tycker är jättekul att sy 
Här är min nya fina dator,som jag leker med nu,Hade att välja på en vit och denna visst gjorde jag ett fin val.


Mitt nästa projekt är att sy en kasse inspirerad av en Mossby`kasse som fanns i en  Fat Quarter tidning,blir inte exakt använder mina egna tyger.Har föresatt mig att använda de tyger jag har. Fick ett e-mail och en fråga om jag kunde sy en sådan.

3 kommentarer:

 1. Ja, crazy teknik är kul, det tycker jag också. Dina muggmattor ser så härliga ut. Och det var en god ide´att sy dit lite spets också.

  Dollandesign

  SvaraRadera
 2. Nya muggmattor är ju inte så dumt att ha!! De ser jättefina ut. Så klart att man ska använda sina egna tyger när man syr nåt... det blir ju mer personligt då!
  Din nya leksak är fin den minsann!
  Ha det gott i kylan!

  SvaraRadera
 3. Så fina !!!
  BS Tack Marianne, det värmer !!
  Just nu är det iaf rätt bra för :I onsdags var jag på kirurgmott. och skulle kolla en stor körtel på halsen de gärna ville op. ut eller ta ett stort prov från, MEN han kirurgen hittade den inte !!!!!! Åtminstone ett bra besked. kanske är det så att hormon+cellgift och min aprikoskärnekur funkar bättre än man kan tro, eller ???? Dessutom håller jag kroppen basisk med hjälp av Björkaskeextrakt 3 ggr./dag. Nu har jag beställt Graviola som är en hälsokostmedicin gjord av Guanabanafrukten som funkar mot cancer, här ska fightas !!!!!! Ska ge den fucking C vad den inte tål för den ska bort,bort bort och aldrig komma tillbaka !!!!!!!

  Kramas

  SvaraRadera