Translate

måndag 8 april 2013

Varför väntar man så länge.

Lite stress nu. Till Maj ska det vara  klart   måla två ljuspar,montera vättar och bockarna. Ljusparen har legat länge  halvfärdiga.Att det ska vara så svårt att inte börja med nytt för än saker  är klara.

   Dags att byta däck i veckan,blir skönt att slippa vinterdäck. Skönt ha garage. Vandaler härjar i stan skär sönder däck bränner bilar. Vi har klarat oss bra  i vår stadsdel,säker kan man inte vara.

 I kväll börja  mitt favoritprogram med dem danska bonden.

Ha det gott i vårsolen
Marianne

4 kommentarer:

 1. Du gör så fina saker, men jag känner igen det där med sista minuten stressen!
  Varför är det så???
  Den danske bonden är bra, men jag kollar nästan aldrig Tv tablån. Bara sportsidans tv-program!
  Kram//Maja

  SvaraRadera
 2. Men åh... nu ser jag att jag missat den danske bonden... då blir det till att titta på TV-play då! Tack för påminnelsen.
  Du gör så fina grejor du Marianne... men varför sparar vi till sista minuten innan vi sätter igång tro?? Jag är lika jag med!
  Kram och hoppas du hinner!

  SvaraRadera
 3. Hej Marianne!
  Jag trodde jag skulle svimma när jag såg ditt loppisfynd, den virkade väskan. Jag gjorde exakt en likadan med rosa foder i när jag var ung. Kanske strax över 40 år sen. Nu kan det inte vara denna väska eftersom jag bor i Finland men den var vit, hade precis samma och lika många rutor och dessutom samma handtag. Kunde tro att modellen ingått i någon veckotidning men vad jag minns så virkade jag dukar i detta rutmönster och gjorde väskan som en egen idé eftersom jag redan då gillade egna versioner. Jag hade väskan bl.a. på en midsommarfest med vit klänning, rosa skor och rosa örhäng. Du kan förstå att jag blev nostalgisk när jag såg denna likadan.
  Allt gott till dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej.
   Du måste ha varit fin i Din klänning och rosa skor. örhängen och väskan. Virkade oxå mycket då. Ha det gott Marianne

   Radera