Translate

torsdag 6 februari 2014

MIG LURAR INGEN

MIG LURAR INGEN,så har det hänt igen,förut var det glasögonen jag fick bråka om. Har problem med att övertråden bildar ett fågelbo av trassel på undersidan och att stygnplattan är lite skev efter att  spolkoppen reste sig en gång när jag sydde och plattan är svår att få på plats.Åker till stans enda reparatör känd som  en tvär gubbe ..
Väl där ställer han maskinen  på bordet och säger det kostar 1,200 kr utan att fråga var problemet är eller titta på maskinen, att han går igenom maskinen och jag får gratis service inom 1 år.Jag försöker tala om att maskinen är servad i somras ,hos en reparatör där vi har sommarstugan
,Jag vill bara ha problemet med trasslet åtgärdat får inte tala till punkt,han bara avbryter mig Till slut säger jag att jag får ju inte  tala och Du lyssnar inte. Försöker igen säga vad jag vill  men det är lönlöst Ber honom ta bort stygnplattan för det  är omöjligt eftersom den är skev. Han tar fram en ny maskin och tar bort  plattan ,vad har det med min  maskin att göra  
Så säger han att jag aldrig ska ta bort plattan och göra rent det behövs inte .Jag fick nog lämnar maskinen vill ju få den ok.Hemkommen  tar jag fram  bruksanvisning där står hur man  rengör maskinen,vilket jag alltid gjort på mina maskiner Man kan undra varför borste medföljer maskinen om den inte ska användas. Han vill väl att den ska damma igen så han kan ta 1,200 kr för att göra ren den.

Jag har köpt 4 maskiner av honom han frågade varför jag inte  köpt denna av honom och han  sa att jag köpt den av billig kedja. Började tjafsa om ock visa billiga symaskiner som ex. säljs av Lidl.

 Den här symaskinens sälj  på de flesta   symaskinsbutiker och var inte någon kampanjsymaskin. Han hade den själv i lager även den som Lidl säljer
 Ångrade direkt att jag lämnat maskinen.ringde idag att jag vill hämta den. Jag kunde komma om 20 minuter sa det var omöjligt att hinna då kunde jag ringa på em om han var hemma  Vilken dj...a tomte.
Jag må vara skrynklig om  kinden men inte i huvudet. Jag kräver respekt i en butik,vet vad god service är.9 kommentarer:

 1. Meen åh... du behöver verkligen träffa "min" maskinreparatör... han är kanonbra han! Sånt där ska du inte finna dig i... den där "gubben" behöver inte tjäna några pengar!! Det finns seriösa människor som gör bra jobb för mindre pengar!!
  Stå på dig och låt inte honom röra din maskin!!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Bibi!
   Har hämtat tillbaka maskinen det var inte lätt heller ringde i går förmiddag skulle återkomma på eftermiddagen ringde kl 14 inget svar kl 16 då skulle dom bort till måndag han frågade varför jag inte ringt på förmiddagen påminnde honom om att vi talats vid och att jag skulle ringa på eftermiddagen och att det nu är eftermiddag. Sa att han kunde åka förbi här med den men han sa jag åker ingen stans Frågade hur får jag tillbaka maskinen han skulle packa inför resan mellan 5 och 6 så jag kunde komma då. Åkte dit han har porttelefon utanför butiken frun svarade visste inte var han var en stunds väntan sa hon att hon kunde komma ner till butiken och lämna den, När hon lämnade den sa hon att han sagt att jag skulle inte skrota den Jag var välkommen tillbaka, Han ville inte möta mig skickade frun istället. Det kan dom glömma.

   Radera
 2. Nu har du två maskinreparatörer att välja på, Marianne!
  Kommer ihåg dina tidigare problem med symaskiner.
  Lycka till!
  Kram//Maja

  SvaraRadera
 3. Oj. Nu blir jag nyfiken. Jag bor också i Vås och har problem med trådspänningen på min maskin. Har haft den i ett år och den är redan servad tre gånger pga problem med trådspänningen. Hittills garantigrejer men snart börjar det ju kosta. Du skriver "stans enda reparatör". Min maskin är köpt i Hallsta och även servad där. Är det samma? Jag är i alla fall inte nöjd med min maskin/reparatör.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Helena! Nej det är hos Singer i Västerås Han var ju endast ute efter pengar Jag fick inte en chans att tala om problemet med maskinen att jag inte ville någon genomgång av maskinen endast lösa problemet med maskinen, Har hämtat tillbaka maskinen. ,Hade tänkt mig till Hallsta butiken Ska nu ringa Skövde symaskinsaffär som har service på alla maskiner tala om problemet ev sända maskinen dit Har hört mycket gott om dom genom Maja som Du ser ett inlägg här från.Betalar hellre frakt till proffs än klåpare Innan jag ev. sänder den kan jag prata med dom om problemet vilket jag inte kunde hos Singer han lyssnade inte. Ha det gott.

   Radera
  2. Hoppas det löser sig för dig. O jag är ju inte alls nöjd med han i Hallsta, så vi kanske får lov att skicka våra maskiner till Skövde.

   Radera
 4. Hej Maja
  Du kan läsa mina svar till Bibi och Helena Hur det gick. Kommer att ringa Skövde och tala med dom. Kram

  SvaraRadera
 5. Vilken Gubbe! Han skall ju definitivt Inte jobb med ett serviceyrke.
  Hoppas det löser sig med maskinen.
  Kram Kerstin

  SvaraRadera
 6. Jag åkte till en reparatör och försäljare 3mil härifrån. Han tog bort spolkoppen som visade sig ha en skada,troligen när en nål gick av Beställer en ny ,. Kanske enda felet.
  Kram

  SvaraRadera